احمد نادری در نشست علنی صبح امروز (سه شنبه، ۲۴ آبمان ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با سلام و درود خدمت ملت شریف ایران، گفت: در مورد ریشههای جامعه شناختی اعتراضات و اغتشاشات همکاران دانشگاهی در علوم انسانی و علوم اجتماعی سخنها گفته و اشارات درستی داشتهاند؛ با اینهمه آنچه این روزها در سطح جامعه و کف خیابان شاهد آن هستیم صرفا با اعتراضی بر آمده از عوامل فرهنگی و زمینه سیاسی و اقتصای نیست.
نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس افزود: در طول این سالها یک عامل انسانی اساسی اعتراضات به حق مردم را به اغتشاشات کشانده است و انرژی حیات بخش جنبش اعتراضی، آرمان خواهی و فساد ستیزی، آزادیخواهی و عدالت طلبی را به آتش ویرانگر اغتشاش تبدیل کرده است نقش دشمنان قسم خورده این کشور منجمله گروههای تجزیه طلب و معاند خارج نشین و مهندسی افکار عمومی و تقویت هستههای آشوب غیر قابل انکار است تنها در یک ماه گذشته ۵۶۰۰ قبضه اسلحه و ۱۲ هزار فشنگ سلاحهای جنگی در مناطق مرزی ما کشف و ضبط شده است، سلاحهایی که با هدف جنگ داخلی و کشتار مردم ایران قرار بوده وارد شود بودجههای میلیون دلاری دشمنان در تامین مالی پروژههایی اعم از جنگ سخت در کف خیابان تا جنگ نرم در حمایتشبکههای تلویریونی، سلبریتیهای سفارتخانه و اینفلوئنسرهای اینستاگرامی که کاملا همسو با اهداف پلید آنها فعالیت دارند؛ اظهرمن الشمس است؛ عزیزان غفلت بر ما مردم فهیم ایران حرام اسنت.
وی ادامه داد: بر ما عار است اگر اهداف دشمنان را ندانیم؛ و واقع را صرفا با عینک داخلی بنگیریم. سادگی است اگر ندانیم هر پروژه امنیتی بر علیه ایران تنها با یک هدف صورت گرفته است آن هم با ترمز گذاشتن برای جنگ موعود است و تحقق رهبر عزیزمان و نابودی کامل اسرائیل تا سال ۲۰۴۰ است و خواهد رسید ان زمان که لهیب این آتش دامن ناپاک ایشان را خواهد گرفت. اما عزیزان، این جنگ هیبریدی سر نیزه خطر ناک دیگری نیز دارد و ان سلاح اقتصاد است. رهبر عزیزمان فرموندند: مگس بر روی زخم مینشیند.
نماینده مجلس یازدهم در ادامه افزود: دشمن نقشه و برنامه دقیق دارد، اما در این میان بر نقاط ضعف، اشتباهات و سیاستهای نسنجیده حساب باز کرده است، در اینجا دیگر فقط دشمن نیست، نفوذی ها، خائنها و ناکارآمدها هم هستند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تاکید کرد:سیاستهای غلط اقتصادی زخمی است که دشمن برآن مینشیند و با آن مردم ما را میگزد، یکی از ویژگیهای دنیای نوین سرعت، زمان متراکم و فشرده شده است، واقعیت این است که در این زمان و جهان سریع دستگاه حکمرانی و اجرایی ما نسبت به جامعه سلانه سلانه گام برمیدارد.
وی در ادامه خطاب به رییس جمهور تصریح کرد: آقای رئیسی بیش از ۱ سال از عمر دولت سیزدهم میگذرد،۱ سال این زمانه با ۱ سال چند دهه پیش متفاوت است، نمیتوان مردم را به آینده وعده داد و از این سخن گفت که تازه ۱ سال از عمر این دولت گذشته است، الفُرصَه تمُّر مرِّ السَحاب فانتَهِزوا فُرَصَ الخَیّر» آقای رئیسی، اقتصاد فقط یارانه و صدقه دادن به مردم نیست، مردم ارزانی میخواهند.
وی یادآور شد: خواسته مردم بسیار ساده و روشن است، شعار زیبای عدالت که سمبل تبلیغات شماست، بیشتر به صدقه و یارانه دادن به سه دهک پایین خلاصه شده، بی آنکه عواقب سیاستهای اقتصادی را بر طبقه متوسط و فقیر دهکهای میانی و ناراضی سازی آنها بسنجید، در حالیکه عدالت برای همه است، نه برای طبقه فقیرتر.
نماینده اسلامشهر با اشاره به آمار مهاجرت طبقه متوسط گفت: نگاهی به آمار مهاجرت طبقه متوسط بیندازید، بر اساس برخی آمارها ۱۲۰ هزار نفر در سال ۱۴۰۰ مهاجرت کرده اند، متاسفانه دولت شما به جای حمایت از مردم گویا حامی جریان سرمایه داری رانت خوار شده است، که فقط یک شرکت آن ۱۰۸ هزار میلیارد تومان در طی تنها ۱ سال از راه افزایش نرخ ارز سود کرده است، ارز صادرات غیر نفتی که عمدتا مواد خام و نیمه خام هستند، کنترل نمیشود وآنها ارز را به هر قیمتی که بخواهند دربازار سرمایه بفروش میرسانند و در مقابل دولت تنها به فکر تهیه کالای اساسی با ارز نفتی است.
وی در ادامه اظهار داشت: دست جریان منفعتطلب و فاسد را از جیب مردم کوتاه کنید، جریانی که با افزایش نرخ ارز سفره خود را رنگینتر و سفره مردم را کوچکتر و گرانتر میکند. آقای رئیس جمهور، بنده سال قبل از همین تریبون دلسوزانه به شما هشدار دادم که حذف عجولانه ارز ترجیحی زمینه را برای ایجاد و تشدید نارضایتیهای اجتماعی فراهم خواهد کرد و گفته بودم که نئو لیبرالها میخواهند محرومان را علیه سید محرومان بشورانند و دیدیم شد آنچه که نباید میشد.
نادری در پایان خاطر نشان کرد :جناب آقای رئیسی، از شما میخواهم که به شعارهای خود پایبند مانده و به کوتاه کردن دست نئو لیبرالها و جریان سرمایهداری رانت خوار همچنان سید محرومان و رئیس جمهور مردم باقی بمانید.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟